Skip to content

Category: Lajme

INFORMATË

INFORMATË Të nderuar, Biznes Qendra pranë Qendrës për zhvillim të rajonit planor të Pollogut vazhdon me sigurimin e përkrahjes mentorike për aplikim në Thirjen publike rrjedhëse të Fondit për inovacione
Прочитајте повеќе

Informatë

  Të nderuar,   Biznes qendra pranë Qendrës për zhvillim të rajonit planor të pollogut vazhdon me sigurimin e përkrahjes mentorike për aplikim në Thirrjen publike rrjedhëse të Fondit për
Прочитајте повеќе

FTESË

FORUMET RAJONALE TË BASHKËSIVE Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut në korniza të Projektit “Zhvillim inklluziv i qëndrueshëm dhe i barabartë rajonal” nga nga ana e Ministrisë për
Прочитајте повеќе