Seanca e V-së e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut

Seanca e V-së e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut   Me 30.06.2022, në ambientet e Komunës së Bogovinës, me fillim nga ora 15:00, u mbajt seanca e
Прочитајте повеќе

Ftesë për prezantim

  FITR ju fton në prezantimin e kushteve për aplikim në konkursin e hapur publik sipas procedurës së rregullt për grante të bashkëfinancuara për shoqëritë e sapothemeluara “start-up” dhe “spin-off”
Прочитајте повеќе

 Themelohet Këshilli për mbrojtje sociale të rajonit planor të Pollogut

 Themelohet Këshilli për mbrojtje sociale të rajonit planor të Pollogut   Sot me 03.06.2022 në hapësirat e Youth and Community Center në Gostivar u mbajt seanca konstituive dhe u  formua
Прочитајте повеќе

Solid Waste Management in Polog Region – Phase I

The Centre for Development of the Polog Planning Region, located at the street address: Ilindenska No.335, SEEU Campus, building no. 602 1200 Tetovo, has a need for Procurement of Solar
Прочитајте повеќе

Ftesë

  Fondi për Inovacion dhe zhvillim teknologjik (FIZHT) ju fton në prezantimin e kushteve për aplikim në thirrjen e hapur publike për instrumentin për grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik
Прочитајте повеќе

Informatë

Тë nderuar, Ju njoftojmë se është shpallur konkursi i parë publik për Grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik për rritje të shpejt ekonomike  nga Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik
Прочитајте повеќе

Seanca e III-të e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut

Seanca e III-të e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut   Me 26.04.2022 në hapësirat e Hotel Merkure me fillim në ora 17:30 u mbajt seanca e tretë
Прочитајте повеќе

Sesioni i dytë (rradhazi) nga programi “Forumet Rajonale në Komunitet”- Faza II

Sesioni i dytë (rradhazi) nga programi “Forumet Rajonale në Komunitet”- Faza II Më datë 21.04.2022 (e enjte) me fillim nga ora 11:00 në ambientet e “Restoran Elektra Garden” në f.Bërvenicë
Прочитајте повеќе

Seanca e II-të e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut

Seanca e II-të e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut   Me 15.04.2022 në hapësirat e restoran Elektra Garden në f.Bërvenic, u mbajt seanca e rradhës e Këshillit
Прочитајте повеќе