Прва Седница на Советот за развој на Полошки плански регион

Прва Седница на Советот за развој на Полошки плански регион На 04.04.2024 година, во салата за состаноци при општина Боговиње, со почеток во 12:00 часот, се одржа првата Седница на
Прочитајте повеќе

ЈАВЕН ОГЛАС

Врз основа на член 30 од Законот за рамномерен регионален развој („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 24/21), и врз основа на потпишаниот Договор за реализација на проектот “Урбано
Прочитајте повеќе

Даночен биланс

Даночен биланс Линкот за 2019 Даночен биланс:2019 Даночен биланс Линкот за 2020 Даночен биланс:2020 Даночен биланс Линкот за 2021 Даночен биланс:2021 Даночен биланс Линкот за 2022 Даночен биланс:2022 Даночен биланс
Прочитајте повеќе

Биланс на приходи и трошоци

 Биланс на приходи и трошоци Линкот за 2019 Биланс на приходи и трошоци:2019 Биланс на приходи и трошоци Линкот за 2020 Биланс на приходи и трошоци:2020 Биланс на приходи и
Прочитајте повеќе

ПРВА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2024 ГОДИНА

ПРВА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2024 ГОДИНА Одржувањето на првата форумска сесија на 10.11.2023 година го најави започнувањето на процесот на Регионални форуми
Прочитајте повеќе

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА Центарот за развој на Полошки плански регион, во рамките на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“ – II фаза, кој го реализираат Министерството за локална
Прочитајте повеќе

Работилница од областа на урбано и транспортно планирање -за проектот План за одржлива урбана мобилност

Работилница од областа на урбано и транспортно планирање –за проектот План за одржлива урбана мобилност   На ден 20.12.2022 година се одржа работилница организирана од страна на Центарот за развој
Прочитајте повеќе

VII- Сотанок на Советот за развој на Полошки плански регион

  VII– Сотанок на Советот за развој на Полошки плански регион На 15.12.2022 година во салата за состаноци на УЕЈЛ се одржа седмата седница на Советот за развој на Полошки
Прочитајте повеќе

ВТОРА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2023 ГОДИНА

ВТОРА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2023 ГОДИНА На 13.12.2022 (Вторник) со почеток во 11:00 часот во просториите на „Ресторан Електра Гарден“ во с.Брвеница
Прочитајте повеќе