Биланс на приходи и трошоци

 Биланс на приходи и трошоци Линкот за 2019 Биланс на приходи и трошоци:2019 Биланс на приходи и трошоци Линкот за 2020 Биланс на приходи и трошоци:2020 Биланс на приходи и
Прочитајте повеќе

ПРВА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2024 ГОДИНА

ПРВА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2024 ГОДИНА Одржувањето на првата форумска сесија на 10.11.2023 година го најави започнувањето на процесот на Регионални форуми
Прочитајте повеќе

Работилница од областа на урбано и транспортно планирање -за проектот План за одржлива урбана мобилност

Работилница од областа на урбано и транспортно планирање –за проектот План за одржлива урбана мобилност   На ден 20.12.2022 година се одржа работилница организирана од страна на Центарот за развој
Прочитајте повеќе

VII- Сотанок на Советот за развој на Полошки плански регион

  VII– Сотанок на Советот за развој на Полошки плански регион На 15.12.2022 година во салата за состаноци на УЕЈЛ се одржа седмата седница на Советот за развој на Полошки
Прочитајте повеќе

ВТОРА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2023 ГОДИНА

ВТОРА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2023 ГОДИНА На 13.12.2022 (Вторник) со почеток во 11:00 часот во просториите на „Ресторан Електра Гарден“ во с.Брвеница
Прочитајте повеќе

Одржана обука за подобрување Комуникациските Вештини

Одржана обука за подобрување Комуникациските Вештини   На 29.11.2022 година, Центарот за развој на Полошки плански регион, го организираше работилницата за ефективно комуницирање и подигнување на видливоста на регионалниот развој
Прочитајте повеќе

ПРВА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2023 ГОДИНА

ПРВА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2023 ГОДИНА Одржувањето на првата форумска сесија на 16.11.2022 година го најави започнувањето на процесот на Регионални форуми
Прочитајте повеќе

  Покана за првата форумска

  Покана за првата форумска Центар за развој на Полошки плански регион во рамките на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој II-фаза“ кој го реализираат Министерството за локална самоуправа
Прочитајте повеќе

Повторена објава на ЈАВЕН ОГЛАС

Центарот за развој на полошки плански регион  (ЦРППР) и Центарот за истржувања (innovative Center for Applied Research and Education – iCARE-)  во рамки на проектната апликација “Стратешко планирање (истражување и
Прочитајте повеќе