Bilanci i të Ardhurave dhe Shpenzimeve.

Bilanc i të Ardhurave dhe Shpenzimeve Linku për 2019 Bilanc i të Ardhurave dhe Shpenzimeve: 2019 Bilanc i të Ardhurave dhe Shpenzimeve Linku për 2020 Bilanc i të Ardhurave dhe
Прочитајте повеќе

SESIONI I PARË I FORUMIT PËR REALIZIMIN  E PROJEKTEVE NË RAJONIN PLANOR TË POLLOGUT

SESIONI I PARË I FORUMIT PËR REALIZIMIN  E PROJEKTEVE NË RAJONIN PLANOR TË POLLOGUT Me realizimin e sesionit të parë të forumit me 16.11.2022 filloi edhe procesi i Forumeve rajonale
Прочитајте повеќе

Ftesë për sesionin e parë të Forumeve

  Ftesë për sesionin e parë të Forumeve   Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut në korniza të projektit: “Zhvillim i qëndrueshëm dhe inkluziv i barabartë rajonal faza
Прочитајте повеќе

SHPALLJE PUBLIKE

SHPALLJE PUBLIKE Qendra për zhvillim të rajonit Planor të Pollogut (QZHRPP) dhe Qendra për Kërkime (Innovative Center for Applied Research and Education – iCARE-) në kuadër të aplikacionit të projektit “Planifikimi
Прочитајте повеќе

Rishpallje e KONKURSIT PUBLIK

Qendra për Zhvillim të Rajonit Planor të Pollogut (QZHRPP) dhe Qendra për Hulumtime (Qendra inovative për Hulumtime të Aplikuara dhe Edukim – iCARE-) në kuadër të aplikacionit të projektit “Planifikimi
Прочитајте повеќе

FTESË

FTESË Biznes Qendra pranë Qendrës për zhvillim të rajonit planor të Pollogut ju fton që të merrni pjesë në sesionin informativ për thirjen e tretë të FITR, e cila organizohet
Прочитајте повеќе

ANKETË PËR HULUMTIMIN E ZAKONEVE PËR UDHËTIME NË RAJONIN POLLOGUT

ANKETË PËR HULUMTIMIN E ZAKONEVE PËR UDHËTIME NË RAJONIN POLLOGUT   Komuna e Tetovës / Општина Тетово Komuna e Gostivarit – Општина Гостивар Општина Брвеница / Komuna e Bërvenicës Jegunovce
Прочитајте повеќе

SHPALLJE PUBLIKE  

SHPALLJE PUBLIKE     Qendra për zhvillim të rajonit Planor të Pollogut (QZHRPP) dhe Qendra për Kërkime (Innovative Center for Applied Research and Education – iCARE-) në kuadër të aplikacionit
Прочитајте повеќе

Informacion

Ju informojmë se Qendra jonë e Biznesit nëpërmjet Qendrës për Zhvillimin e Rajonit Planor të Pollogut ofron MENTORIM FALAS për të gjitha kompanitë tregtare të interesuara, në procesin e përgatitjes
Прочитајте повеќе