KONKURS PUBLIK/ЈАВЕН ОГЛАС August 23, 2022 READ MORE ANKETË PËR HULUMTIMIN E ZAKONEVE PËR UDHËTIME NË RAJONIN POLLOGUT July 27, 2022 READ MORE SHPALLJE PUBLIKE   July 25, 2022 READ MORE Informacion July 14, 2022 READ MORE Seanca e V-së e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut July 1, 2022 READ MORE Ftesë për prezantim June 30, 2022 READ MORE

KONKURS PUBLIK/ЈАВЕН ОГЛАС

  Qendra për Zhvillim të Rajonit Planor të Pollogut (QZHRPP) dhe Qendra për Hulumtime (Qendra inovative për Hulumtime të Aplikuara dhe Edukim – iCARE-) në kuadër të aplikacionit të projektit
Прочитајте повеќе

ANKETË PËR HULUMTIMIN E ZAKONEVE PËR UDHËTIME NË RAJONIN POLLOGUT

ANKETË PËR HULUMTIMIN E ZAKONEVE PËR UDHËTIME NË RAJONIN POLLOGUT   Komuna e Tetovës / Општина Тетово Komuna e Gostivarit – Општина Гостивар Општина Брвеница / Komuna e Bërvenicës Jegunovce
Прочитајте повеќе

SHPALLJE PUBLIKE  

SHPALLJE PUBLIKE     Qendra për zhvillim të rajonit Planor të Pollogut (QZHRPP) dhe Qendra për Kërkime (Innovative Center for Applied Research and Education – iCARE-) në kuadër të aplikacionit
Прочитајте повеќе

Informacion

Ju informojmë se Qendra jonë e Biznesit nëpërmjet Qendrës për Zhvillimin e Rajonit Planor të Pollogut ofron MENTORIM FALAS për të gjitha kompanitë tregtare të interesuara, në procesin e përgatitjes
Прочитајте повеќе

Seanca e V-së e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut

Seanca e V-së e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut   Me 30.06.2022, në ambientet e Komunës së Bogovinës, me fillim nga ora 15:00, u mbajt seanca e
Прочитајте повеќе

Ftesë për prezantim

  FITR ju fton në prezantimin e kushteve për aplikim në konkursin e hapur publik sipas procedurës së rregullt për grante të bashkëfinancuara për shoqëritë e sapothemeluara “start-up” dhe “spin-off”
Прочитајте повеќе

Komunat në rajon

o1
o2
o3
o4
o5
o6
o7
o8
o9

Mundësuar nga:

Zhvillim i qëndrueshëm dhe inkluziv i balancuar rajonal