Skip to content

Category: Mundësitë e financimit

SHPALLJE PUBLIKE  

SHPALLJE PUBLIKE     Qendra për zhvillim të rajonit Planor të Pollogut (QZHRPP) dhe Qendra për Kërkime (Innovative Center for Applied Research and Education – iCARE-) në kuadër të aplikacionit
Прочитајте повеќе