Skip to content

Category: Можности за финансирање

ЈАВЕН ОГЛАС

ЈАВЕН ОГЛАС   Центарот за развој на полошки плански регион  (ЦРППР) и Центарот за истржувања (innovative Center for Applied Research and Education – iCARE-)  во рамки на проектната апликација “Стратешко
Прочитајте повеќе