Прва Седница на Советот за развој на Полошки плански регион

Прва Седница на Советот за развој на Полошки плански регион На 04.04.2024 година, во салата за состаноци при општина Боговиње, со почеток во 12:00 часот, се одржа првата Седница на
Прочитајте повеќе

ПРВА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2024 ГОДИНА

ПРВА ФОРУМСКА СЕСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ВО ПОЛОШКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ЗА 2024 ГОДИНА Одржувањето на првата форумска сесија на 10.11.2023 година го најави започнувањето на процесот на Регионални форуми
Прочитајте повеќе

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА Центарот за развој на Полошки плански регион, во рамките на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“ – II фаза, кој го реализираат Министерството за локална
Прочитајте повеќе

VII- Сотанок на Советот за развој на Полошки плански регион

  VII– Сотанок на Советот за развој на Полошки плански регион На 15.12.2022 година во салата за состаноци на УЕЈЛ се одржа седмата седница на Советот за развој на Полошки
Прочитајте повеќе