Skip to content

Zgjidhen anëtarë të rinj në Këshillin për zhvillim të rajonit Planor të Pollogut

DATA

March 7, 2022

Kategoritë

,

Zgjidhen anëtarë të rinj në Këshillin për zhvillim të rajonit Planor të Pollogut

Pas realizimit të Thirrjes Publike për zgjedhjen e anëtarit në Këshillin për zhvillim të rajonit Planor të Pollogut – përfaqësues i shoqatave, vetëm një shoqatë shfaqi interes për të aplikuar, edhe atë:

– Klubi malor “Luboten” -Tetovë

Mandati i anëtarit të zgjedhur – përfaqësues i shoqatave, z. Jovan Bozinoski dhe mandati i z.Avni Arifi anëtar – përfaqësues i komunitetit të biznesit, i cili është nominuar nga Qendra për Biznes dhe Inovacion nga UEJL, Tetovë do të verifikohen në seancën e radhës së Këshillit për zhvillim të zajonit planor të Pollogut.

Ndani:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy