Skip to content

Month: март 2019

Членовите на мрежата СТЕП од регионите Полог и Елбасан ја организираа првата заедничка работилница за креирање заеднички туристички пакети

На 04 и 05 Март 2019, во Хотел Скардус, Попова Шапка, Тетово, во рамките на „СТЕП – проект за зајакнување на иновативен туризам” се одржа дводневна работилница за креирање на заеднички
Прочитајте повеќе

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА

Центарот за развој на Полошкиот плански регион во рамките на проектот: “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” финансиски поддржан од страна на Министерството за локална самоуправа и Швајцарската Агенција за
Прочитајте повеќе

Тетово | Средба со германскиот амбасадор Томас Норберт Герберих

Имавме одлична соработка со германската амбасада во нашата земја. Разговаравме со германскиот амбасадор на евроатлантскиот пат на Македонија и реформите што треба да започнат. Заедно можеме.
Прочитајте повеќе

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА Центарот за развој на Полошкиот плански регион во рамките на проектот: “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” финансиски поддржан од страна на Министерството за локална самоуправа
Прочитајте повеќе

ПОКАНА

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА Центарот за развој на Полошки плански регион во рамките на проектот: ”Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” финансиски поддржан од страна на Министерство за локална самоуправа
Прочитајте повеќе