Skip to content

ПОКАНА

ДАТУМ

март 12, 2019

Категории

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА


Центарот за развој на Полошки плански регион во рамките на проектот: ”Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” финансиски поддржан од страна на Министерство за локална самоуправа и Швајцарска Агенција за развој и соработка (SDC), започнува со реализација на Регионалните форуми за идентификација на проектни идеи во регионот. За таа цел ќе ни претставува особена чест и задоволство да присуствувате на форумските сесии. Првата форумска сесија ќе се одржи во понеделник на 18.02.2019 година во Хотел Скардус, Попова Шапка, со почеток во 12:00 часот.


Центар за развој на Полошки плански регион Раководител,
Фатмир Саити


Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram