Skip to content

Month: March 2019

Anëtarët e rrjetit STEP nga rajoni i Pollogut dhe Elbasanit e organizuan punëtorinë e parë për krijimin e pakove të përbashkëta turistike

Me 04-05 mars 2019, “STEP – Projekti për avansimin e turizmit bashkëkohor” zhvilloi në Hotel Scardus në Kodrën e Diellit në Tetovë punëtori dy-ditore për krijimin e pakove të përbashkëta
Прочитајте повеќе

FORUMET RAJONALE NË BASHKËSI

Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut në kuadër të projektit “Zhvillim inklluziv i qëndrueshëm dhe i barabartë rajonal” financiarisht i përkrahur nga ana e Ministrisë për vetëqeverisje lokale
Прочитајте повеќе

Tetovë | Takimi me ambasadorin gjerman Thomas Norbert Gerberich

Ne kemi pasur bashkëpunime të shkëlqyeshme me ambasadën gjermane në vendin tonë. Ne biseduam me ambasadorin gjerman për rrugën euroatlantike së Maqedonisë dhe reformat që duhet të fillojnë. Së bashku
Прочитајте повеќе

FORUMET RAJONALE NË KOMUNITET

FORUMET RAJONALE NË KOMUNITET Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut në kuadër të projektit: “Zhvillim i barabartë i qëndrueshëm dhe inkluziv rajonal” financiarisht i përkrahur nga ana e
Прочитајте повеќе

FTESË

FORUMET RAJONALE TË BASHKËSIVE Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut në korniza të Projektit “Zhvillim inklluziv i qëndrueshëm dhe i barabartë rajonal” nga nga ana e Ministrisë për
Прочитајте повеќе