Skip to content

FTESË

DATA

March 12, 2019

Kategoritë

FORUMET RAJONALE TË BASHKËSIVE

Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut në korniza të Projektit “Zhvillim inklluziv i qëndrueshëm dhe i barabartë rajonal” nga nga ana e Ministrisë për vetëqeverisje lokale dhe Agjencionit për zhvillim dhe bashkëpunim (SDC), fillom me realizim të forumeve rajonale për identifikimin e ideve të projekteve në rajon. Për këtë qëllim kemi nderin dhe kënaqësinë e veçantë të merrni pjesë në sesionet e forumeve. Sesioni i parë i forumit do të mbahet të Hënën 18.02.2019 në Hotel Skardus, Kodra e Diellit, me fillim në ora 12:00.


Qendra për zhvillim të rajonit planor të Udhëheqës,
Fatmir Saiti

 

 


Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram