Skip to content

Тетово | Средба со германскиот амбасадор Томас Норберт Герберих

ДАТУМ

март 12, 2019

Категории

Имавме одлична соработка со германската амбасада во нашата земја. Разговаравме со германскиот амбасадор на евроатлантскиот пат на Македонија и реформите што треба да започнат. Заедно можеме.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram