Skip to content

Координативен состанок во врска со проектите за алтернативен пристап до депонија Русино

ДАТУМ

јануари 17, 2022

Категории

Координативен состанок во врска со проектите за алтернативен пристап до депонија Русино

 

Денеска во просториите на Центарот за развој на Полошкиот плански регион се одржа координативен состанок со претставници од економските оператори кои се ангажирани за изработка на проектите -“Изработка на техничка документација за Пробивање и изработка на алтернативен пат магистрала Гостивар-Кичево до депонија Русино, Општина Гостивар” и “Изработка на идеен проект за кружен тек кај крстосница со регионалниот пат Р29279 (кон Вруток) до крстосницата со Р1202 (кон Маврови Анови)”. На состанокот беше дискутирано за прогресот на работите и за изборот на оптимални технички решенија.

 

 

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy