Skip to content

Јавен Повик

ДАТУМ

мај 31, 2021

Категории

Јавен Повик

За постојан развој на руралните средини и руралните заедници потребно е здружување на сите
засегнати страни кои преку своите можности и активности можат да допринесат на развојот на
руралните средини посебно и на регионот поопширно.
Едно такво здружување е и здружението за рурален развој Локална Акциона Група Полог Лидер
Тетово кое се организира и делува на подрачјето на територијата на Општините Тетово, Желино и
Брвеница.
Центарот за развој на полошкиот плански регион – како носител на иницијативата на јавните
институции, покрај општинa Тетово, Желино и Брвеница, сега веќе членки на Локалната Акциона
Група Полог Лидер Тетово, ги охрабрува сите бизнис ентитети како и невладини организации од
подрачјето на овие три општини, да се приклучат кон здружението и да дадат свој придонес во
развојот на руралните средини.
Се објавува овој Јавен Повик со цел приклучување на сите заинтересирани страни на јавниот,
приватниот и невладиниот сектор кон Локалната Акциона Група Полог Лидер Тетово.
За зачленување во здружението може да не контактирате преку емаил адресата –
info@rdcpolog.mk, преку телефонскиот број – 044/618062 или директно во просториите на
Центарот за развој на полошкиот плански регион на ул. Његошева бр. 2 / кат I.
Јавниот повик ќе биде отворен до 08.06.2021.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy