Skip to content

Month: април 2022

II- Сотанок на Советот за развој на Полошки плански регион

II- Сотанок на Советот за развој на Полошки плански регион   На 15.04.2022 во просториите на Електра Гарден во с.Брвеница, се одржа седница по ред на Советот за развој на
Прочитајте повеќе