Skip to content

Прва Седница на Советот за развој на Полошки плански регион

ДАТУМ

април 5, 2024

Категории

Прва Седница на Советот за развој на Полошки плански регион

На 04.04.2024 година, во салата за состаноци при општина Боговиње, со почеток во 12:00 часот, се одржа првата Седница на Советот за развој на Полошки плански регион за 2024 година.

На оваа Седница беа одобрени важни документи за тековното работење и функционирање на Центарот за развој на Полошкиот плански регион (ЦРППР). Исто така, се дискутираше и за потребата од реализација на регионални, развојни проекти во иднина.

Усвоени точки:

  1. Завршна сметка на ЦРППР за 2023 година,
  2. Годишен извештај за спроведување на Програмата за развој на Полошки плански регион 2021-2026 за 2023 година,
  3. Финансиски план на ЦРППР за 2024 година.

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy