Skip to content

ПОКАНА

ДАТУМ

октомври 18, 2022

Категории

ПОКАНА

Бизнис Центарот при Центарот за развој на Полошкиот плански регион Ве поканува да земете учество на инфо сесијата за третиот повик на ФИТР, која што се организира во соработка со Фондот за иновации и технолошки развој, а со поддршка на Министерство за локална самоуправа и Швајцарска Агенција за развој и соработка. На инфо сесијата ќе може да се информирате подетално за Јавниот конкурс за финансирање под инструментот за поддршка „Кофинансирани грантови за комерцијализација на иновации“.

Инфо сесијата ќе се одржи на 20.10.2022 година (четврток), со почеток во 12:00 часот, преку платформата ЗООМ.

Податоци за пристап:

Topic: Инфо сесија – Кофинансирани грантови за комерцијализација на иновации (Полошки и Југозападен регион)

Time: Oct 20, 2022 12:00 PM Warsaw

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/86040797318?pwd=UkZmSWttRkh1WS92ZUdlSkJTRkZudz09

Meeting ID: 860 4079 7318

Passcode: 294023

Вашето учество може да го потврдите до 19.10.2022 година, до 14:00 часот.

Во очекување на Вашето вклучување на инфо сесијата.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy