Skip to content

Информација

ДАТУМ

мај 18, 2022

Категории

Почитувани,

Ве информираме дека е објавен првиот јавен  конкурс за Kофинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст од страна на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). За сите заинтересирани потенцијални апликанти од Полошкиот регион детални информации за повикот можете да најдете на следниот линк:

https://fitr.mk/%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b7%d0%b0%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d1%81%d1%82-2/

Со почит,

Центaр за развој на Полошки плански регион

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy