Skip to content

Избрани нови членови на Советот за развој на Полошки плански регион

ДАТУМ

март 7, 2022

Категории

,

Избрани нови членови на Советот за развој на Полошки плански регион

По спроведувањето на Јавниот повик  за избор на член во Советот за развој на Полошкиот плански регион – претставник од здруженијата, интерес за аплицирање покажа само едно здружение и тоа:

  • Планинарски клуб „Љуботен“-Тетово

Мандатот на избраниот член – преставник од здруженијата г-дин Јован Божиноски и мандатот на г-дин Авни Арифи член– претставник од бизнис заедницата, кој беше номиниран од страна на Центарот за Бизнис и Иновации од УЈИЕ, Тетово ќе бидат верификувани на наредната седница на Советот за развој на Полошки плански регион

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy