Skip to content

ИНФОРМАЦИЈА

ДАТУМ

август 27, 2021

Категории

,

ИНФОРМАЦИЈА

 

Почитувани,

Бизнис центарот при Центарот за развој на Полошкиот плански регион продолжува со обезбедување на менторска поддршка за аплицирање на тековниот Јавен конкурс на Фондот за иновации и технолошки развој, за инструментот за поддршка: “Ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации”.

Ги покануваме сите заинтересирани компании од Полошкиот регион кои планираат да аплицираат на објавениот Јавен конкурс на ФИТР, да се пријават за менторска поддршка на следниот линк:  https://forms.gle/9PfCoj512gtWsK7m6

Со пополнувањето на апликацијата на горенаведениот линк, компанијата се здобива со можност за добивање на бесплатна менторска поддршка при процесот на изработка на апликацијата за Јавниот конкурс на ФИТР.

Напомена: Бидејќи средствата за менторската поддршка се ограничени, редоследот на компаниите корисници на истата ќе се определуваат по принципот прв пријавен, прв услужен.

Детални информации за повикот можете да најдете на следниот линк:https://fitr.mk/komercijalizacija2021/или да се обратите до Центарот за развој на Полошкиот плански регион преку е-пошта на info@rdcpolog.mkили на телефон 044/618-062.

 

Со почит,

Центар за Развој на Полошкиот Плански Регион

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy