Skip to content

Информација

ДАТУМ

мај 27, 2021

Категории

,

Почитувани,

 

Бизнис центарот при Центарот за развој на Полошкиот плански регион продолжува со обезбедување на менторска поддршка за аплицирање на тековниот Јавен повик на Фондот за иновации и технолошки развој, за финансирање под Инструментот за поддршка „Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин оф – СТАРТАПУВАЈ 3“.

Ги покануваме сите заинтересирани компании од Полошкиот регион кои планираат да аплицираат на објавениот Јавен повик на ФИТР, да се пријават за менторска поддршка на следниот линк:  https://forms.gle/wak9Yjw5e3MWTbGA7

Со пополнувањето на апликацијата на горенаведениот линк, компанијата се здобива со можност за добивање на бесплатна менторска поддршка при процесот на изработка на апликацијата за Јавниот повик на ФИТР.

Напомена: Бидејќи средствата за менторската поддршка се ограничени, редоследот на компаниите корисници на истата ќе се определуваат по принципот прв пријавен, прв услужен.

Детални информации за повикот можете да најдете на следниот линк: https://fitr.mk/startapuvaj3/   или да се обратите до Бизнис центарот при Центарот за развој на Полошкиот плански регион преку е-пошта на info@rdcpolog.mk или на телефон 044/618-062.

 

Со почит,

Центар за Развој на Полошкиот Плански Регион

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy