FORGOT YOUR DETAILS?

ВЕСТИ

Read more +13 март 2020 By rdcpolog in Headline, RDC Polog

Објава за јавни консултации на документи за заштита на животна средина и социјални аспекти во рамки на проектот “Зајакнување на алтернативниот туризам во руралните подрачја на Полог”

Read more +24 декември 2019 By rdcpolog in RDC Polog

Известување

Read more +19 ноември 2019 By rdcpolog in Uncategorized @mk

Известување за јавни раправии по Нацрт извештајот за стратегиска оцена

Read more +19 ноември 2019 By rdcpolog in Uncategorized @mk

Управување со цврст отпад во Полошкиот регион – Нацрт извештај за стратегиска оценка на животната средина

Read more +03 септември 2019 By rdcpolog in Municipalities, RDC Polog

Регионален план за управување на отпад

Read more +13 март 2019 By rdcpolog in RDC Polog

Членовите на мрежата СТЕП од регионите Полог и Елбасан ја организираа првата заедничка работилница за креирање заеднички туристички пакети

Read more +13 март 2019 By rdcpolog in Municipalities, RDC Polog

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА

Read more +12 март 2019 By rdcpolog in Municipalities, RDC Polog

Тетово | Средба со германскиот амбасадор Томас Норберт Герберих

Read more +12 март 2019 By rdcpolog in Headline

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА

Read more +12 март 2019 By rdcpolog in RDC Polog

VII Session of the Council for Development of the Polog Planning Region

Read more +12 март 2019 By rdcpolog in RDC Polog

VI Session of the Council for Development of the Polog Planning Region

Read more +12 март 2019 By rdcpolog in RDC Polog

ПОКАНА

TOP